Побудова інформаційної інфраструктури ТРЦ Retroville

Команда Advanced Communication Technology (ACT) взяла участь у будівництві одного з найбільших ТРЦ України – Retroville.

Retroville – багатофункціональний ТРЦ з унікальною концепцією – lifestyle-центр.
Будівництво торгово-розважального центру тривало 6 років. Девелопер Stolitsa Group анонсував відкриття наприкінці травня 2020 року.

Від самого початку будівництва фахівці ACT були на будівельному майданчику та крок за кроком відтворювали разом з іншими підрядниками сучасний та зручний ТРЦ з багатьма інноваційними сервісами.

Роботи виконані командою Advanced Communication Technology на будівництві ТРЦ Retroville:

  • Побудова Локальної обчислювальної мережі на базі обладнання Huawei,
  • Створення СКС на кабельних рішеннях компанії Premium Line (Німеччина),
  • Впровадження Wi-Fi на системі провідного виробника подібних рішень – Aruba Inc (HPE). Це рішення дає змогу не тільки надавати клієнтський доступ, а й вести аналітику, необхідну для покращення надаваємих послуг ТРЦ.

21 березня 2022 року в ТРЦ влучила російська ракета, зруйнувавши будівлю бізнес-центру та спортклуб, завдавши значних пошкоджень іншим секціям ТРЦ.

Retroville відремонтовано в найкоротші терміни. Фахівці АСТ брали участь у відбудові споруди, ушкодженої російськими окупантами. Компанією виконані відновлювані роботи системи передачі даних та Wi-Fi.